Pachet masa musculara 3

538,00 lei

Premium Whey 2.3 kg

Weider Premium Whey - Combinație din izolat proteic din zer și concentrat proteic din zer obținut prin microfiltrare. Concentrație proteine: 78% + 2 g L-glutamină sub formă liberă per porție.

Golește

Premium BCAA Energy 500gr

Weider Premium BCAA Energy – supliment nutritiv pentru susținerea unor eforturi musculare intense, în special pentru sportivi. Pulbere pentru prepararea unei băuturi cu L-leucină, L-izoleucină, L-Valină, L-Glutamină, cofeină naturală, extract de ceai verde și vitamina B6.

Golește

L-Glutamine 400g

WEIDER L-Glutamine KYOWA - L-glutamină pură sub formă de pudră pentru o mai bună definire musculară.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Pachetul contine:

1.Weider Premium Whey – Combinație din izolat proteic din zer și concentrat proteic din zer obținut prin microfiltrare. Concentrație proteine: 78% + 2 g L-glutamină sub formă liberă per porție.

Proteina din zer are valoarea biologică cea mai mare și este cea mai bine tolerată proteină. Weider a reușit să creeze o proteină de înaltă calitate și concentrație care are un gust foarte bun și acoperă toate necesitățile nutriționale. Aici, metoda de producție joacă un rol important deoarece este folosită numai proteină microfiltrată care nu a fost expusă la temperaturi sau presiuni înalte.

Produsul conține globuline și glicomacropeptide care sunt substanțe bioactive. La fel ca și probioticele sau acizii grași omega-3, acestora le sunt atribuite proprietăți de îmbunătățire a sănătății. Produsul conține, de asemenea, beta și alfa-lactoglobuline; acestea reglează echilibrul acidității și sunt o sursă de energie. În plus, imunoglobulinele întăresc mecanismele de apărare ale organismului, iar glicomacropeptidele controlează apetitul.

NU conține aspartam.

Ambalaj: 2,3 kg

Mod de folosire: Fiind o proteină cu asimilare rapidă, se recomandă a se administra dimineața la trezire (30 g dizolvate în 250-300 ml lapte semidegresat), înainte (20 g dizolvate în 200 ml lapte sau apă) și după antrenament (40 gr dizolvate în 300-400 ml lapte).

2. Weider Premium BCAA Energy:

Supliment nutritiv pentru susținerea unor eforturi musculare intense, în special pentru sportivi. Pulbere pentru prepararea unei băuturi cu L-leucină, L-izoleucină, L-Valină, L-Glutamină, cofeină naturală, extract de ceai verde și vitamina B6.

Faze de formare recomandate:

  • Faza de definiție
  • Faza de consolidare a forței
  • Formarea musculară

Caracteristicile produsului:

  • L-leucină, L-izoleucină, L-valină sintetică într-un raport eficient 2: 1: 1
  • conține L-glutamină
  • vă permite să cresteți aportul de BCAA fără a trebui să luați capsule
  • cu 6000 mg BCAA pe porție
  • cu 1500 mg L-Glutamină pe porție
  • Conține 100 mg de cofeină pe porție

Weider Premium BCAA Energy vă permite să creșteți nivelul de BCAA fără a trebui să luați cantități mari de capsule. Din acest motiv, este deosebit de potrivit pentru culturiști. Premium BCAA Energy este suplimentul ideal pentru a fi consumat înainte și după antrenament. Pentru a completa BCAA a fost adăugat aminoacidul L-glutamină.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să inlocuiască o dietă variată și echilibrată și pentru un stil de viață sănătos. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor! Nu este recomandat copiilor sau femeilor însărcinate.

3. Weider L-Glutamine – L-glutamină pură sub formă de pudră pentru o mai bună definire musculară.

Ambalaj: 400g

Mod de folosire: pentru un sportiv de 80 kg: 5-10 g de glutamină pe zi, împărțite în două porții: o porție imediat după antrenament; o porție înainte de culcare – se amestecă cu un lichid și se bea imediat; peste 80 kg: 15-20 g/zi.

L-glutamina este un aminoacid semiesențial. Aceasta înseamna că, atunci când este sub un stress puternic, corpul nu îl poate produce în cantități suficiente. Consecințele sunt cunoscute. Datorită rezultatelor extrem de bune arătate de studiile științifice, acum este imposibil de imaginat un culturist profesionist fără glutamină.

Glutamina este consumată sub stress extrem, de exemplu, când se fac antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletică, este foarte important să se înlocuiască glutamina pierdută în timpul antrenamentelor.

ATENȚIE! A nu se confunda glutamina cu aminoacidul neesențial acid glutamic.

Mai mult, glutamina este o sursă importantă de energie pentru sistemul imunitar și este importantă mai ales pentru metabolismul proteic. Pentru a satisface așteptările pretențioase ale unui sportiv de performanță, L-glutamina de la Weider nu este o dipeptidă cu o concentrație scăzută de glutamină (glutamina combinată cu un alt aminoacid), așa cum este comercializată la un preț foarte mic de unele firme.

Weider L-Glutamine este 100% L-glutamină liberă cu cel mai înalt grad de puritate.

L-Glutamina, la fel ca și creatina, este unul dintre cele mai importante elemente ale celulelor musculare și leagă apa intracelulară, nu cea extracelulară (de sub piele); aceasta este ceea ce numim “hidratarea celulei”. Permite penetrarea mai rapidă a celulelor de către aminoacizi, susținând creșterea mușchiului.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet masa musculara 3”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *