L-Carnitine Pack Duo 2×100 capsule PROMO

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza a 3 evaluări ale clienților
(3 recenzii clienți)

107,00 lei

L-Carnitina ajută la transportul grăsimii în celulele musculare (mitocondrii) pentru a fi transformată în energie. Din acest motiv, L-Carnitina este inclusă în diferite formule de suplimente pentru arderea grăsimii (slăbire).

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

L-Carnitine Pack Duo 2×100 capsule ajută la transportul grăsimii în celulele musculare (mitocondrii) pentru a fi transformată în energie. Din acest motiv, L-Carnitina este inclusă în diferite formule de suplimente pentru arderea grăsimii (slăbire).

Important! Pentru ca efectul antrenamentului să fie maxim, trebuie să va antrenați de cel puțin de trei ori pe săptămâna, cel puțin 30 minute / sesiune, la un ritm cardiac situat între 60 și 80% din capacitate. Cum se determină acest ritm cardiac maxim: din 220 se scade vârsta. Înmulțiți rezultatul cu 0,6 și 0,8 pentru a afla limitele între care trebuie să se situeze ritmul cardiac în timpul celor minim 30 minute de efort (alergare, aerobic, bandă, bicicletă, eliptic).

Dacă faceți efort în acest fel, obțineți așa-numitul „efect de antrenament” care înseamnă că organismul va continuă să ardă calorii încă circa 30 de minute în același ritm ca și când ați continua să depuneți efort. Rată metabolismului va reveni treptat la normal. Efectele pozitive ale acestui tip de efort sunt evidente și benefice pentru arderea grăsimii în exces.

Ambalaj: 2x cutii PET cu 100 caps

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Per 100gper 4 capsule
L-Carnitina51 g1500 mg
Recenzii (3)

3 recenzii pentru L-Carnitine Pack Duo 2×100 capsule PROMO

 1. Evaluat la 5 stele din 5

  laura.sandru.g

  Super calitate, super efect! Cele mai bune produse!

 2. Evaluat la 5 stele din 5

  ac.razvan

  Efficient for burning fat. Effective in long term use!

 3. Evaluat la 5 stele din 5

  voicu1990

  Un produs foarte bun la o calitate excelenta. Recomand!

Adaugă un comentariu