Nitro Energy Drink

92,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Nuevo Nitro Energy Drink. Izotonic 3.0.

O nouă băutură izotonică care extinde gama de produse Victory Endurance, noua băutură Nitro Energy Drink.

Pe lângă faptul că furnizează săruri minerale, proteine cu aminoacizi esențiali și carbohidrați de ultimă generație care îmbunătățesc hidratarea sportivului, conține extracte de plante care favorizează efortul fizic.

Stoc epuizat

Vrei sa fii notificat cand acest produs reintra in stoc ?

Descriere

Nuevo Nitro Energy Drink. Izotonic 3.0.

O nouă băutură izotonică din gama de produse Victory Endurance: Nitro Energy Drink.

Pe lângă faptul că furnizează săruri minerale, proteine cu aminoacizi esențiali și carbohidrați de ultimă generație care îmbunătățesc hidratarea, produsul conține extracte de plante care ajută sportivii în perioadele de efort fizic intens.

Noua băutură energizantă Nuevo Nitro are numeroase efecte benefice, datorită ingredientelor sale de calitate.

– Pe de o parte, asigură necesarul de electroliți, și pe de altă parte, facilitează hidratarea * (1) .

– Aminoacizii ramificați ajută la repararea structurii musculare. Aceasta va fi favorizată și de efectele benefice ale polifenolilor* (2); o vasodilatație mai mare și o mai bună oxigenare a mușchilor vă vor ajuta în perioadele de antrenament intens.

Ingredientele sale active, precum Cluster Dextrim®, un carbohidrat îmbunătățit aparținând grupului ciclodextrină, solubil în apă, ușor digerabil și rapid utilizabil de sistemul digestiv, furnizează în același timp energie.

Nuevo Nitro Energy Drink crește aportul de oxigen

VinitroxTM și Oxystorm® sunt combinații de extracte naturale obținute din struguri, mere și spanac roșu, care asigură necesarul de polifenoli. Oxystorm®  este un precursor al oxidului nitric* (3). Acesta este responsabil de vasodilatația arterială care îmbunătățește ajungerea fluxului de sânge la mușchii implicați în antrenament.
Datorită acestor ingrediente, noul Nitro Energy crește aportul de oxigen la nivelul fibrelor musculare, lucru foarte important în timpul antrenamentelor intense.

Referințe

Numeroase studii au susținut proprietățile biologice ale polifenolilor pentru efectele lor antioxidante,  vasodilatante, vasoprotectoare, anti-aterosclerotice și antiinflamatoare.

Proprietățile benefice ale polifenolilor la nivel cardiovascular. Nutrición Hospitalaria versiunea tipărită ISSN 0212-1611, vol.27 .2012

* (1) Compendiu privind băuturile pentru sportivi, compoziție și sfaturi despre înlocuirea fluidelor. Document FEMEDE Federația Spaniolă de Medicină Sportivă

* (2) Polifenoli, compuși de origine naturală cu efecte benefice asupra sistemului cardiovascular. Departamentul de Farmacologie, Universitatea Complutense și Institutul de Cercetare în Științele Alimentelor, Madrid.

* (3) Presiunile microvasculare ale oxigenului în mușchi necesită diferite tipuri de fibre: Impactul suplimentării dietetice cu nitrați. Fergusson et col. Pubmed 2014.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE la 100 gr
Energie 1378 kJ / 324 Kcal
Grăsime 0 gr
Carbohidrati 74 gr
Zahăr 15 gr
Proteine ​​6,9 ​​gr
Fibră 0 gr
Sare 2 gr
Potasiu 1149 mg (57% *)
Fosfor 911 mg (130% *)
Magneziu 203 mg (54% *)
Sodiu 788 mg
Calciu 101 mg
Cluster Dextrim® 31 gr
L-Leucine 5000 mg
Iso Leucine 2500 mg
Extract de sfeclă 714 mg
Oxystorm® 714 mg
VinitroxTM 429 mg

*% Valori de referință pentru substanțe nutritive

INGREDIENTE

31,4% polimeri de glucoză (Cluster Dextrin®), maltodextrină, fructoză, 10% BCAA’s (L-leucină, L-izoleucină, L-valină), acidifiant: acid citric; fosfati de potasiu, aroma (aroma de portocala), clorura de sodiu, dicitrat de trimagnesiu, 0,7% extract de sfeclă (Beta Vulgaris), 0,7% extract de grâu inca (Amaranthus Hypochondriacus – Oxystorm®), 0,4% Merele (Malus domestica) și extractul de struguri (Vitis vinifera) (Vinitrox ™) (dioxid de sulf / sulfiți), îndulcitori: sucraloză, acesulfam K. Poate conține urme de lapte, lactoză, soia, gluten, ou și pește.