Cyclo Energy Pro

102,00 lei

Cyclo Energy Pro – SURSĂ DE ENERGIE EFICIENTĂ!
Energie rapidă
Absorbție ridicată și biodisponibilitate
Calitate superioară

CYCLO ENERGY-PRO este noua idee a Victory Endurance de a oferi o sursă de energie avansată și ușor de absorbit.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Cyclo Energy Pro – SURSĂ DE ENERGIE EFICIENTĂ!
Energie rapidă
Absorbție ridicată și biodisponibilitate
Calitate superioară

CYCLO ENERGY-PRO este un produs nou marca Victory Endurance ce oferă o sursă de energie avansată și ușor de absorbit.

Produsul se bazează exclusiv pe Cluster Dextrin®, o dextrină ciclică puternic ramificată. Este ideal pentru antrenamente de lungă durată pentru rata excelentă de asimilare.

Descoperiți Cluster Dextrin®:

Cyclodextrina (sau dextrină ciclică puternic ramificată) este un carbohidrat inovator care este produs din amilopectină tradițională; este obținut printr-un proces de conversie enzimatic care produce o moleculă de greutate moleculară mare, cu osmolaritate scăzută în comparație cu alți carbohidrați.

Datorită acestui proces, structura ciclodextrinei promovează absorbția ultra-rapidă, chiar mai rapidă decât amilopectina. Deoarece ajunge în fluxul sanguin atât de repede, este o sursă de energie disponibilă în timpul antrenamentului.

În plus, Dextrin® Cluster este extrem de ușor de digerat, ceea ce îl face una dintre cele mai bune surse de energie fără disconfort digestiv:
Este foarte solubil: se dizolvă ușor în apă, ușor de preparat și foarte stabil odată amestecat.
Este ușor de digerat și are aromă de mango-portocaliu: aromă revigorantă, apetisantă, perfectă în timpul antrenamentelor.

Când și cum să ia Cyclo Energy-Pro?

Pre-antrenament: ideal pentru refacerea depozitelor de glicogen în orele de pregătire fizică – esențial pentru performanțe ridicate.
În timpul antrenamentului: pentru a obține energie rapid în timpul antrenamentului, pentru a menține indicele glicemic la nivelul corect și pentru a furniza mușchilor energia necesară pentru a progresa.
Post-antrenament: în timpul antrenamentelor și a competiților de lungă durată, pentru restaurarea rezervelor de glicogen. Restaurarea depozitelor de glicogen este crucială pentru reconstruirea mușchilor și pentru pregătirea pentru următorul antrenament.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Informații nutriționale pentru 50 g

Energie 800 kj / 191 kcal
Grăsimui 0,01 g
– din care a stat 0 g acizi grași
Carbohidrati 48 g
– din care 1g zaharuri
0 g proteine
Sare 0 g
Cluster Dextrin® 49 g

*% NRV: mărimea porției: 50 g pulbere amestecată cu 500 ml apă.

INGREDIENTE

INGREDIENTE

98% Cyclodextrin (Cluster Dextrin™), Acid: Citric Acid; Flavouring, Sweetener: Sucralose; Colour: Beta-Carotene; Red Beet Juice (Beta vulgaris L.) Concentrate Powder.