Maximum Krea-Genic 120 capsule

(O recenzie client)

Ultimul tip de creatină realizat de cercetătorii de la Weider Nutrition. Este o creatină monohidrat micronizată cu PH-ul modificat. Are un puternic efect de pompare.

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

126,00 lei

În stoc

Descriere

Maximum Krea-Genic 120 capsule – Un produs inovator, pe bază de creatină realizat de cercetătorii de la Weider Nutrition.

Noua generație KREA-GENIC® este versiunea îmbunătățită a monohidratului de creatină tamponată care a apărut pe piață în 2004. Noul tip de creatină este dublu tamponat, ceea ce înseamnă că, nu numai ca este stabi în stomac – dar ajunge intact și în interiorul celulelor musculare!

KREA-GENIC® vă oferă mai multă putere. Ca urmare, puteți să vă antrenați mai mult în zona de înaltă performanță. KREA-GENIC® furnizează și mai multă energie deoarece nu este usor descompusă și este stocată mai rapid în celulele musculare. Absorbție directă în mușchi datorită folosirii unui mecanism de transport pe bază de sodiu. Nu are nevoie de dextroză pentru a se asimila.

Krea-Genic este fabricată de firma Degussa în Germania, din cea mai pură creatină monohidrat micronizată Creapure. Bucurați-vă de calitatea germană.
Important! NU conține creatină fabricată în China!

Ambalaj: 120 capsule

Daca in anii 90 erau necesare doze mari de Krea-Genic®, azi lucrurile s-au schimbat. Nu mai există efectele secundare sub forma diareei și a aspectului umflat. În schimb, KREA-GENIC® este absorbit fără pierderi și stocat în mușchi. Trei grame pe zi de produs sunt suficiente.

Mod de folosire: În zilele cu antrenament se iau 5 capsule cu circa 1/2 oră înainte de antrenament. În zilele fără antrenament se iau 3 capsule dimineața și 2 caspule înainte de culcare împreună cu un shake proteic. Recomandarea este pentru 6 săptămâni, după care se face o pauză de 2 săptămâni și apoi se poate relua ciclul.

Informații suplimentare

Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Brand

Gama

Ingrediente

creatina monohidrat (100% Krea-Genic™), gelatina, antioxidant: acid ascorbic; coloranti: E110, E127 si E172.

Informații nutriționale

Per 100 g

Per 5 capsule

Energie

228 kj

10 kj

53 kcal

2 kcal

Proteine

11,8 g

0,5 g

Carbohidrati

<0,1 g

<0,1 g

Grasimi

<0,1 g

<0,1 g

Creatina monohidrat (100% Krea-Genic™

86,3 g

3754 mg

*1 portie = 5 capsule

Recenzii

  1. vasilepaulemilian1993

    Recuperare mai rapida si antrenamente mai intense, recomand

Adaugă o recenzie