Krea-Genic + PTK 208 capsule

218,00 lei

Krea-Genic este o creatină monohidrat cu PH-ul modificat (dublu tamponată). Este singura creatină care nu este afectată de aciditatea din stomac.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Recipiente PET cu 208 capsule. Krea-Genic este o creatină monohidrat cu PH-ul modificat (dublu tamponată). Este singura creatină care nu este afectată de aciditatea din stomac. Nu necesită carbohidraţi pentru asimilare.

În industria farmaceutică, controlul calității joacă un rol esențial, deoarece variațiile calității pot avea efecte imediate asupra sănătății consumatorului. Spre deosebire de alte tipuri de produse pe bază de creatină, KREA-GENIC® este fabricat în conformitate cu aceleași reglementări stricte care sunt impuse in cazul industriei farmaceutice. KREA-GENIC® garantează în mod constant produse de cea mai înaltă calitate, asa cum vă doriți.

Pentru realizarea KREA-GENIC®, nu au fost folosite produse din China. Știm ca sănătatea este cel mai prețios lucru pe care îl avem. KREA-GENIC® este fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate. Puteți avea incredere în calitatea germană.

Mod de administrare: 4 capsule/zi, de preferat cu 30 minute înainte de antrenament.
A se administra în cicluri: 6 săptămâni da, apoi 2-4 săptămâni pauză.

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Informații nutriționaleper 4 capsule
Energie13kJ
3kcal
Proteine0,6g
Carbohidrați< 0,1g
Grăsimi< 0,1g
Krea-Genic®4000mg
din care creatină3308mg
din care creatină monohidrat3760mg
PTK (acid alginic)53mg
Ingrediente

Ingrediente

Krea-Genic (94% creatina monohidrat, regulatori ai aciditatii: 6% carbonati de sodiu), gelatina, agenti antiaglomerare: dioxid de siliciu, stearat de magneziu; PTK (acid alginic), coloranti.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Krea-Genic + PTK 208 capsule”