Krea-Genic + PTK 132 capsule

Evaluat la 5.00 din 5 pe baza unei evaluări a clientului
(1 recenzie client)

159,00 lei

Krea-Genic este o creatină monohidrat cu PH-ul modificat (dublu tamponată). Este singura creatină care nu este afectată de aciditatea din stomac.

Stoc epuizat

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Krea-Genic + PTK 132 capsule – Recipiente PET cu 132 capsule. KREA-GENIC® este o creatină monohidrat cu PH-ul modificat (dublu tamponată). Datorită celor două tipuri de tampon pe care le conține, această creatină nu este afectată de aciditatea din stomac.

Creată în Germania de cercetătorii de la Weider Nutrition, KREA-GENIC® este un supliment de ultima generație care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

Nu necesită carbohidraţi pentru asimilare.

KREA-GENIC® te ajută să construiești mai multă masă musculară și să obții mai multă putere. Combinația dintre cele două este câștigătoare, deoarece conduce la dezvoltarea unei mase musculare impresionante. Cu ajutorul acestui supliment alimentar, te poți aștepta să câștigi cu 30%  mai multa putere. Perioadele de recuperare între seturi vor scădea și ele. Acum este posibil sa obtii o creștere puternică intr-o perioadă scurtă de timp.

Rețineți: frecvența antrenamentelor nu poate compensa lipsa lor de intensitate. Creșterea musculară nu se realizează cu ajutorul unui număr mare de seturi, ci cu mai puține seturi dar cu o intensitate mai mare.

Mod de administrare: 4 capsule/zi, de preferat cu 30 minute înainte de antrenament.
A se administra în cicluri: 6 săptămâni da, apoi 2-4 săptămâni pauză.

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Informații nutriționaleper 4 capsule
Energie13kJ
3kcal
Proteine0,6g
Carbohidrați< 0,1g
Grăsimi< 0,1g
Krea-Genic®4000mg
din care creatină3308mg
din care creatină monohidrat3760mg
PTK (acid alginic)53mg
Ingrediente

Ingrediente

Krea-Genic (94% creatina monohidrat, regulatori ai aciditatii: 6% carbonati de sodiu), gelatina, agenti antiaglomerare: dioxid de siliciu, stearat de magneziu; PTK (acid alginic), coloranti.

Recenzii (1)

1 recenzie pentru Krea-Genic + PTK 132 capsule

  1. Evaluat la 5 stele din 5

    Rcarp99

    Un supliment foarte bun! 5/5 stele pentru calitate și seriozitate.

Adaugă un comentariu