Reducere

Endurance bar

Aceast baton delicios a fost făcut cu peste 39 de grame de ovăz pur, la care s-au adăugat și fructe tropicale (ananas și papaya) cu enzime digestive care facilitează digestia și îi îmbunătățesc aroma.

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

6,70 lei 4,50 lei

SKU: Nu se aplică Categorie:

Descriere

Aceast baton delicios a fost făcut cu peste 39 de grame de ovăz pur, la care s-au adăugat și fructe tropicale (ananas și papaya) cu enzime digestive care facilitează digestia și îi îmbunătățesc aroma.

Endurance Bar a fost realizat pentru a asigura cantitățile potrivite de nutrienți, asigurând astfel o energie de durată. 66,5% din caloriile totale provin din carbohidrați, combinați într-un astfel încât să  prevină stările de rău în timpul antrenamentului sau al competiției. Datorită compoziției sale bogate în cereale și fructe, oferă energie rapidă și de durată.

De asemenea, Endurance Bar nu conține ciocolată, astfel încât este mai digerabil și mai convenabil de transportat, fără a exista riscul topirii sau al deteriorării la căldură.

De aceea, putem spune că este batonul ideal înaintea eforturilor intense și prelungite.

Informații suplimentare

Aroma

,

Brand

Cantitate

Gama

Informații nutriționale

Aroma banane

per 85 g
Energie 1649 kJ / 394 Kcal
Grasimi 20 g
– din care acizi grași 6,1 g
Carbohidrați 49 g
– din care zaharuri 26 g
Proteină 4,6 g
Sare 0,01 g

Aroma fructe tropicale

per 85 g
Energie 1590 kJ / 380 Kcal
Grasimi 17 g
– din care acizi grași 3,7 g
Carbohidrați 52 g
– din care zaharuri 29 g
Proteină 4,3 g
Sare 0,02 g

Ingrediente

Aroma banane

40% fulgi de ovăz, sirop de rafinatori parțial inversați, ulei vegetal de rapiță, unt (grăsime din lapte, apă, solide din lapte care nu sunt grase), zahăr, 5% chipsuri de banană (banane, ulei vegetal (nucă de cocos), zaharoză, aromatizare naturală), 2, 5% bucăți de ciocolată albă (zahăr, lapte integral, pulbere de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromatizare naturală cu vanilie), aromatizant

Aroma fructe tropicale:

40% fulgi de ovăz, sirop de rafinatori parțial inversați, ulei vegetal de rapiță, zaharoză, unt (grăsime din lapte, apă, solide din lapte nu grase), 3,5% sultane (sultane, ulei de bumbac), 2% bucăți de ananas uscat (zahăr de cană, Ananas, conservant: Dioxid de sulf, Regulator de aciditate: Acid citric), Papaya deshidratată 2% (Papaya, zaharoză, conservant: Dioxid de sulf), Semințe de floarea-soarelui, condiment mixt (coriandru, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, fenicul, cuisoare, cardamom).