Whey Aminos 300 tablete

(13 recenzii de la clienți)

181,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Aminoacizii sunt cărămizile care contribuie la construcția proteinelor. Atunci când se consumă alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a descompune proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari. O tabletă conține 1.200 mg aminoacizi. Calitate PREMIUM!

În stoc

Descriere

Aminoacizii sunt considerați cărămizile care constribuie la construcția proteinelor. Când sunt consumate alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a descompune proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Însă, în special după antrenament, dacă nu au fost ingerate proteine de mai mult timp, mușchii au nevoie de aminoacizi care să fie disponibili imediat.

Whey Aminos îi furnizează imediat corpului aminoacizii necesari.

Stimulul pentru creșterea musculară vine numai după antrenamente intense cu greutăți (culturism). Antrenamentele dificile necesită nu numai aport crescut de carbohidrați, ci și de aminoacizi pentru furnizarea de energie. Totuși, dacă se consumă Whey Aminos în cantități care să fie în concordanță cu antrenamentul, aceștia vor fi folosiți pentru construcția mușchilor și nu vor fi stocați ca grăsime (sinteză proteică).

Dacă veți consuma aminoacizi din zer Weider, nu vă veți confrunta cu un deficit de substanțe pentru creștere (aminoacizi). Proteina inițială nu este o proteină obișnuită, ci o proteină din zer cu înaltă valoare biologică. Folosind o metodă care nu-i alterează calitatea, proteina din zer a fost descompusă în peptide (aminoacizi grupați câte doi sau trei).

Prin acest procedeu, proprietățile naturale ale proteinei din zer sunt păstrate inacte, iar aminoacizii pot fi absorbiți foarte repede de mușchi.

Ambalaj: 300 tablete

Recomandarea profesioniștilor: Aminoacizii din zer sunt recomandați în special în perioadele de dietă restrictivă, deoarece pentru a metaboliza proteinele din mâncare sunt necesari și carbohidrați. Aminoacizii din zer Whey Aminos sunt sub formă de peptide, care pot fi absorbite de corp fără un aport de carbohidrați.

În plus, organismul are însușirea de a optimiza absorbția anumitor nutrienți și, de aceea, aminoacizii grupați sub formă de peptide sunt asimilați mai repede decât cei individuali, iar organismul este scutit de un efort suplimentar. Această formă de aminoacizi este cea mai valoroasă și de aceea este atât de apreciată de sportivi în perioadele de slăbire.

Recomandări pentru folosire: 6 tablete imediat după antrenament; pentru a îmbogăți alimentația obișnuită, se recomandă 4 tablete cu 15 minute înainte de masă cu suficient lichid (mai ales în perioadele de dietă restrictivă).

Informații suplimentare

Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Brand

Gama

Ingrediente

95,6 g de zer hidrolizat proteic, apă, agent de separare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; poate conține urme de lactoză, gluten, soia și ou proteine​​.

Informații nutriționale

Informații nutriționale per 100g Echilibru de aminoacizi la 100g proteină per 6 tablete
Energie 1549 kJ 149 kJ
365 kcal 35 kcal
Proteine 80 g 7,7 g
Carbohidrați 3,8 g 0,4 g
Grăsimi 3,4 g 0,3 g
Alanină 4,9 g
Arginină 2,6 g
Acid aspartic 10,6 g
Cisteină 2,4 g
Acid glutamic 16,8 g
Glicină 1,9 g
Histidină 1,8 g
Izoleucină 6,4 g
Leucină 10,5 g
Lizină 8,9 g
Metionină 2,1 g
Fenilalanină 3,3 g
Proline 6,8 g
Serină 4,4 g
Threonin 6,4 g
Tryptophan 1,4 g
Tyrosin 3,1 g
Valină 5,7 g

CERTIFICAT DE NOTIFICARE

Recenzii

 1. aty_rich

  Foarte bun. Recomand!👍👍

 2. Gheorghe Mihaita Boghiu

  Recomand cu încredere!

 3. Antoniu Goia

  Un produs foarte bun . Recomand

 4. mos vasile

  Recomand

 5. Vasile Tagean

  Produs excelent sunt f mulțumit. Recomand

 6. Vasile Tagean

  Aminoacizii weider sunt cei mai buni de pe piață. Recomand 100%

 7. IONEL Radu

  Părerea mea că weider este calitate!!!

 8. STEFAN FAGADAR

  Weider este calitate, cei mai buni de pe piata .

 9. Emil Dumitru

  Un complex de aminoacizi ok. Cantitatile ok.

 10. Iulian Amatioae

  Cel mai bun produs de pe piata !
  Calitate superioara!
  Antrenamentele trec la un alt nivel!

 11. Alecu Alex

  100%la100% calitate.

 12. Alecu Alex

  Cel mai bun. Recomand cu încredere. 👍💪

 13. Dorin Dascalescu

  Au efect ppronunțat anticatabolic. Recuperarea după antrenament se accelerează considerabil. În combinație cu BCAA premium 2:1:1 și Arginină Ornitină 4000 cresc masa musculară chiar și cu restricție calorică!

 14. Ciprian Slevoaca

  Weider, ce mai e de zis?

Adaugă o recenzie