Whey Aminos 300 tablete

134,00 lei

Aminoacizii sunt cărămizile care contribuie la construcția proteinelor. Atunci când se consumă alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a descompune proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari. O tabletă conține 1.200 mg aminoacizi. Calitate PREMIUM!

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Aminoacizii sunt considerați cărămizile care constribuie la construcția proteinelor. Când sunt consumate alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a descompune proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Însă, în special după antrenament, dacă nu au fost ingerate proteine de mai mult timp, mușchii au nevoie de aminoacizi care să fie disponibili imediat.

Whey Aminos îi furnizează imediat corpului aminoacizii necesari.

Stimulul pentru creșterea musculară vine numai după antrenamente intense cu greutăți (culturism). Antrenamentele dificile necesită nu numai aport crescut de carbohidrați, ci și de aminoacizi pentru furnizarea de energie. Totuși, dacă se consumă Whey Aminos în cantități care să fie în concordanță cu antrenamentul, aceștia vor fi folosiți pentru construcția mușchilor și nu vor fi stocați ca grăsime (sinteză proteică).

Dacă veți consuma Whey Aminos, nu vă veți confrunta cu un deficit de substanțe pentru creștere (aminoacizi). Proteina inițială nu este o proteină obișnuită, ci o proteină din zer cu înaltă valoare biologică. Folosind o metodă care nu-i alterează calitatea, proteina din zer a fost descompusă în peptide (aminoacizi grupați câte doi sau trei).

Prin acest procedeu, proprietățile naturale ale proteinei din zer sunt păstrate inacte, iar aminoacizii pot fi absorbiți foarte repede de mușchi.

Ambalaj: 300 tablete

Recomandarea profesioniștilor: Whey Aminos sunt recomandați în special în perioadele de dietă restrictivă, deoarece pentru a metaboliza proteinele din mâncare sunt necesari și carbohidrați. Aminoacizii din Whey Aminos sunt sub formă de peptide, care pot fi absorbite de corp fără un aport de carbohidrați.

În plus, organismul are însușirea de a optimiza absorbția anumitor nutrienți și, de aceea, aminoacizii grupați sub formă de peptide sunt asimilați mai repede decât cei individuali, iar organismul este scutit de un efort suplimentar. Această formă de aminoacizi este cea mai valoroasă și de aceea este atât de apreciată de sportivi în perioadele de slăbire.

Recomandări pentru folosire: 6 tablete imediat după antrenament; pentru a îmbogăți alimentația obișnuită, se recomandă 4 tablete cu 15 minute înainte de masă cu suficient lichid (mai ales în perioadele de dietă restrictivă).

Ingrediente

Ingrediente

95,6 g de zer hidrolizat proteic, apă, agent de separare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; poate conține urme de lactoză, gluten, soia și ou proteine​​.

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Informații nutriționaleper 100gEchilibru de aminoacizi la 100g proteinăper 6 tablete
Energie1549kJ149kJ
365kcal35kcal
Proteine80g7,7g
Carbohidrați3,8g0,4g
Grăsimi3,4g0,3g
Alanină4,9g
Arginină2,6g
Acid aspartic10,6g
Cisteină2,4g
Acid glutamic16,8g
Glicină1,9g
Histidină1,8g
Izoleucină6,4g
Leucină10,5g
Lizină8,9g
Metionină2,1g
Fenilalanină3,3g
Proline6,8g
Serină4,4g
Threonin6,4g
Tryptophan1,4g
Tyrosin3,1g
Valină5,7g
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Whey Aminos 300 tablete”