Whey Aminos 300 tablete

134,00 lei

Aminoacizii sunt cărămizile pentru construcția proteinelor. Când sunt consumate alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a le descompune, de a desface proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari.

În stoc

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Aminoacizii sunt cărămizile pentru construcția proteinelor. Când sunt consumate alimente proteice obișnuite, corpul trebuie să depună mai întâi efortul de a le descompune, de a desface proteinele în aminoacizi pentru ca apoi să le folosească. Însă în special după antrenament, dacă nu au fost îngerate proteine de mai mult timp, mușchii au nevoie de aminoacizi care să fie disponibili imediat.

Whey Aminos furnizează rapid corpului aminoacizii necesari.

Stimulul pentru creșterea musculară vine numai după antrenamente intense cu greutăți (culturism). Antrenamentele grele cer nu numai carbohidrați, ci și aminoacizi pentru furnizarea de energie. Totuși, dacă Whey Aminos sunt furnizați în cantități care să fie în concordanță cu antrenamentul, aceștia vor fi folosiți pentru construcția mușchilor și nu stocați ca grăsime (sinteză proteică).

Cu Whey Aminos, nu va exista un deficit de substanțe pentru creștere (aminoacizi). Proteina inițială nu este o proteină obișnuită, ci o proteină din zer de înaltă valoare biologică. Folosind o metodă care să nu-i afecteze calitatea, proteina din zer a fost descompusă în peptide (aminoacizi grupați câte doi sau trei).

Prin acest procedeu, proprietățile naturale ale proteinei din zer sunt păstrate complet, iar aminoacizii pot fi absorbiți foarte repede de către mușchi. O tabletă conține 1.200 mg aminoacizi. Calitate PREMIUM!

Ambalaj: 300 tablete

Recomandarea profesioniștilor: Whey Aminos sunt folositori în special în perioadele de dietă restrictivă, deoarece pentru a metaboliza proteinele din mâncare sunt necesari și carbohidrați. Aminoacizii din Whey Aminos sunt sub formă de peptide. Aceste peptide pot fi absorbite de corp fără carbohidrați.

În plus, organismul are însușirea de a optimiza absorbția anumitor nutrienți și, de aceea, aminoacizii grupați sub formă de peptide sunt asimilați mai repede decât cei individuali, iar organismul este scutit de un efort suplimentar. Această formă de aminoacizi este cea mai valoroasă și este atât de apreciată de sportivi în perioadele de slăbire.

Recomandări pentru folosire: 6 tablete imediat după antrenament; pentru a îmbogăți alimentația obișnuită, a se lua 4 tablete cu 15 minute înainte de masă cu suficient lichid (mai ales în perioadele de dietă restrictivă).

Ingrediente

Ingrediente

95,6 g de zer hidrolizat proteic, apă, agent de separare: stearat de magneziu, dioxid de siliciu; poate conține urme de lactoză, gluten, soia și ou proteine​​.

Informații nutriționale

Informații nutriționale

Informații nutriționale per 100g Echilibru de aminoacizi la 100g proteină per 6 tablete
Energie 1549 kJ 149 kJ
365 kcal 35 kcal
Proteine 80 g 7,7 g
Carbohidrați 3,8 g 0,4 g
Grăsimi 3,4 g 0,3 g
Alanină 4,9 g
Arginină 2,6 g
Acid aspartic 10,6 g
Cisteină 2,4 g
Acid glutamic 16,8 g
Glicină 1,9 g
Histidină 1,8 g
Izoleucină 6,4 g
Leucină 10,5 g
Lizină 8,9 g
Metionină 2,1 g
Fenilalanină 3,3 g
Proline 6,8 g
Serină 4,4 g
Threonin 6,4 g
Tryptophan 1,4 g
Tyrosin 3,1 g
Valină 5,7 g
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Whey Aminos 300 tablete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *