Whey Aminos Victory 300tab

(2 recenzii de la clienți)

106,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Whey Aminos (aminoacizi din proteine ​​din zer) furnizează organismului aminoacizii de care are nevoie la momentul potrivit.

În stoc

SKU: NO0117 Categorie: Etichete: , , ,

Descriere

Aminoacizii sunt elementele de bază care alcătuiesc proteinele. Pentru ca organismul să metabolizeze proteinele, trebuie mai întâi ca acestea să fie descompuse în aminoacizi. După antrenament, mușchii au nevoie rapid de aminoacizi. De aceea am creat Whey Aminos (aminoacizi din proteine ​​din zer) care furnizează organismului aminoacizii de care are nevoie exact la momentul potrivit.

În timpul antrenamentului intensiv, organismul are nevoie nu numai de carbohidrați care furnizează energie, ci și de aminoacizi. Dacă Whey Aminos este consumat în timpul antrenamentului de rezistență, organismul va folosi acești aminoacizi pentru a construi mușchii și pentru a evita acumularea de carbohidrați sub formă de grăsimi (sinteza proteinelor).

Whey Protein Aminos nu este doar o proteină, ci o proteină din zer de înaltă calitate. Printr-un proces elaborat, fragmentele de proteine ​​din zer se obțin în condiții optime, păstrând în același timp toate proprietățile lor naturale. Astfel, aminoacizii sunt absorbiți rapid de mușchi.

Informații suplimentare

Brand

Gama

Ingrediente

95% proteină din zer hidrolizată¹, apă, agenți antiaglomeranți: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu. ¹ Conține lapte și lactoză

Informatii nutritionale

Per 100g Per 6 Comprimate
Energie 1549KJ/ 365 Kcal 149 kJ/ 35 kcal
Grasimi 3,4 g 0,3 g
– din care saturate 2,6 g 0,2 g
Carbohidrati 3,8 g 0,4 g
 – din care zaharuri 3,8 g 0,4 g
 Proteine 88 g 7,7 g
 Sare 0,65 g 0,06 g

Recenzii

  1. catalin suciu

    calitate germana
    usor de inghitit
    buni in perioade de definire

  2. Vasile Tagean

    Aminoacizii WEIDER sunt la o calitate superioara.

Adaugă o recenzie