L-Glutamina 160 capsule

130,00 lei

L-glutamina este un aminoacid semiesențial care nu poate fi produs în cantități suficiente de corp, atunci când este sub un stres puternic. Datorită rezultatelor extrem de bune demonstrate de studiile științifice, orice culturist profesionist cunoaște importanța glutaminei pentru atingerea performanțelor remarcabile.

Stoc epuizat

Livrare weider peste 150 lei

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzi in valoare de minim 150,00 Lei.
Descriere

Weider L-Glutamine capsule KYOWA – L-glutamină pură sub formă de capsule pentru o mai bună definire musculară.

Ambalaj: flacoane cu 160 capsule

Mod de folosire: 10 capsule pe zi. 5 înainte de micul dejun și 5 capsule după antrenament

L-glutamina este un aminoacid semiesențial pe care, atunci când este sub un stress puternic, corpul nu îl poate produce în cantități suficiente. Datorită rezultatelor extrem de bune arătate de studiile științifice, culturiștii profesioniști sunt conștienți de importanța aportului de glutamină pentru a ajunge la rezultate remarcabile.

Glutamina este consumată în perioadele de stres extrem, sau atunci când se fac antrenamente intense. Deoarece glutamina constituie circa 60% din aminoacizii din musculatura scheletică, este foarte importantă înocuirea glutaminei pierdute în timpul antrenamentelor.

ATENȚIE! A nu se confunda glutamina cu aminoacidul neesențial acid glutamic.

Mai mult, glutamina este o sursă importantă de energie pentru sistemul imunitar și mai ales pentru metabolismul proteic. Pentru a satisface așteptările ridicate unui sportiv de performanță, L-glutamina de la Weider nu este o dipeptidă cu o concentrație scăzută de glutamină (glutamina combinată cu un alt aminoacid), așa cum este comercializată la un preț foarte mic de unele firme.

Weider L-Glutamine este 100% L-glutamină liberă cu cel mai înalt grad de puritate.

L-Glutamina, la fel ca și creatina, este unul dintre cele mai importante elemente ale celulelor musculare și leagă apa intracelulară, nu cea extracelulară (de sub piele); aceasta este ceea ce numim “hidratarea celulei”. Permite penetrarea mai rapidă a celulelor de către aminoacizi, susținând creșterea mușchiului.

Informații nutriționale

Informații nutriționale

 

Informații nutriționale

Informații nutriționaleper 100gper 10 capsule
Energie1709kJ203kJ
403kcal48kcal
Proteine96g11,4g
Carbohidrați0,1g0,1g
Grăsimi1,8g0,2g
L-Glutamină84g10g
Ingrediente

Ingrediente

85,5 g de L-glutamină, gelatină, agent de separare: stearat de magneziu, coloranți: oxid de titan.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „L-Glutamina 160 capsule”