BCAA 8:1:1 + L-GLUTAMINE 500g

(14 recenzii de la clienți)

113,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

După numeroase studii, WEIDER a dezvoltat produsul BCAA 8:1:1 + L-GLUTAMINE, cea mai bună formulă ce include cel mai bun raport de aminoacizi BCAA pentru creșterea masei musculare. Indiferent de sportul pe care îl practici, ai nevoie deBCAA 8:1:1 + L-GLUTAMINE  !

Descriere

Recuperare și protecție musculară
– combinație perfectă pentru recuperare: aminoacizi BCAA + Glutamină
– conține și Vitamina B6
– cel mai bun raport de aminoacizi cu catenă ramificată BCAA, 8:1:1 (Le:Ile:Val)
– crește și protejează masa musculară

Această formulă incredibilă include:

BCAA: aminoacizi esențiali cu lanțuri ramificate – leucină, izoleucină și valină – în raport de 8:1:1; îmbunătățesc procestul de recupare și, de asemenea, nivelul energetic; Conform unor studii recente, leucina inițiază procesele de sinteză proteică, dar trebuie să fie însoțită de izoleucină și valină; prin urmare, acest nou procent de 8:1:1 îi oferă o atenție mai mare leucinei, cel mai important dintre cele trei;

L-Glutamina este un aminoacid semi-esențial, cel mai abundent din organism, fundamental pentru a proteja și repara țesutul muscular; ajută la recuperarea fibrei musculare (deoarece promovează sinteza proteinelor) prin refacerea rezervelor de glicogen după antrenament; mai mult decât atât, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și are efect antioxidant;

Vitamina B6: foarte importantă, întrucât are numeroase funcții; una dintre funcțiile cheie asigură metabolismul corect al proteinelor și a glicogenului, fiind de o importanță vitală în procesele de recuperare musculare.

Recomandări & indicații
– după antrenament, deoarece accelerează recuperarea musculară după daunele produse de antrenamentele intense, atât aerobe, cât și anaerobe;
– înainte de antrenament, pentru a proteja masa musculară, întrucât acești 4 aminoacizi pot participa la ciclurile energetice, furnizând energie suplimentară; dacă este consumat înainte și după antrenament, se obține o protecție musculară mai bună, și un efect anti-catabolic pe măsură; înlătură utilizarea glicogenului și, prin urmare, întârzie apariția oboselii; acest lucru este esențial în perioadele de definire musculară sau de dietă strictă.

Informații suplimentare

Aroma

,

Cantitate

Prezentare

Valoare proteica

Brand

Gama

Informații nutriționale

Per 100g per 10g
Energie 1662 kJ/ 391 Kcal 166,2 kJ/ 39,1 Kcal
Grăsimi < 0,2 g < 0,02 g
Carbohidrați 19,35 g 1,94 g
Proteine 78,4 g 7,84 g
L-Glutamină 42,8 g 4281 mg
L-Leucină 28,46 g 2846 mg
L-Izoleucină 3,56 g 356 mg
L-Valină 3,56 g 356 mg
Total BCAA 35,6 g 3558 mg
Vitamina B6 7 mg (500%*) 0,7 mg (50%*)
*%VRN: Valori nutriționale de referință

Ingrediente

– BCAA: aminoacizi esențiali cu lanțuri ramificate – leucină, izoleucină și valină – în raport de 8:1:1; îmbunătățesc procestul de recupare și, de asemenea, nivelul energetic; Conform unor studii recente, leucina inițiază procesele de sinteză proteică, dar trebuie să fie însoțită de izoleucină și valină; prin urmare, acest nou procent de 8:1:1 îi oferă o atenție mai mare leucinei, cel mai important dintre cele trei;

– L-Glutamina este un aminoacid semi-esențial, cel mai abundent din organism, fundamental pentru a proteja și repara țesutul muscular; ajută la recuperarea fibrei musculare (deoarece promovează sinteza proteinelor) prin refacerea rezervelor de glicogen după antrenament; mai mult decât atât, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar și are efect antioxidant;

– Vitamina B6: foarte importantă, întrucât are numeroase funcții; una dintre funcțiile cheie asigură metabolismul corect al proteinelor și a glicogenului, fiind de o importanță vitală în procesele de recuperare musculare.

Recenzii

 1. semperfidelis28

  Un produs bun, destul de solubil, cu o aromă plăcută. Eu îl folsesc combinat cu Creatine Rush, ca preworkout. Recomand

 2. ags86mca

  Excelent, mai ales înainte de antrenament.

 3. eduard_vigu

  Am făcut și fac sport de o viață, iubesc sportul și îmi place să cred că sportul mi-a modelat viața. Sunt câteva produse care după părerea mea sunt universal valabile, indiferent de scopul fiecăruia dintre noi. Unul din ele e acesta, BCAA 8:1:1 + L-GLUTAMINE. Nu-mi lipsește niciodată.

 4. dtibi67

  Pentru mine e foarte bun imediat dupa antrenament simt ca ma reincarca imediat, si asta la un pret foarte avantajos.

 5. bakai sandor

  foarte buna

 6. GrigoreClaudiuAlin99

  Un produs foarte bun, deoarece ajută la protejarea masei musculare și la refacerea acesteia, după un antrenament intens. Recomand cu încredere !

 7. aty_rich

  Foarte bun👍

 8. Florin Neagu

  Un supliment excelent. Functioneaza perfect consumat pre-antrenament furnizand energie si vitalitate dar si post antrenament grabind recuperarea. Raport pret calitate foarte bun, recomand!

 9. Francisc Kulcsar

  Calitate si pret foarte bun

 10. Grigore Bratianu

  Un produs excelent la un raport calitate preț excelent!!!

 11. Cheptrosu Cheptrosu

  Super ok. Consum de ceva timp. Sunt foarte ok.

 12. Mihaila Stefan

  Am achiziționat pentru a doua oară acest produs. Este excelent! Usor digerabil, solubil în apă, gust f. bun, rezultate vizibile! Voi utiliza în continuare acest complex de aminoacizi, având și un raport bun calitate-preț !

 13. Francisc Kulcsar

  Foarte bun si la gust

 14. Pop Nicu

  Un podus excelent atat pre cât si post antrenament, recomand!

Adaugă o recenzie