BCAA 2:1:1 Victory 120CAPS

55,00 lei

Transport Gratuit Pentru comenzi de minim 150,00 Lei.
Produse 100% originale Garantam originalitatea produselor noastre.
Calitate Germana Importator unic din Germania.

Raport 2: 1: 1 pentru o protecție musculară crescută

  • Leucina: Isoleucina: Valina într-un raport 2: 1: 1
  • Efect maxim de recuperare
  • Conținut ridicat de BCAA pe porție

În stoc

SKU: 31480 Categorii: ,

Descriere

Aminoacizii cu lanț ramificat (BCAA) sunt trei aminoacizi esențiali: leucina, izoleucina și valina. Deoarece organismul nu le poate sintetiza, este esențial să le introducem în dietă. Importanța lor în procesele de recuperare musculară este foarte mare, deoarece stimulează sinteza proteinelor după antrenament.

Printre funcțiile pe care BCAA le dezvoltă în corpul nostru putem evidenția:
• Recuperarea musculară: aminoacizii cu lanț ramificat joacă un rol esențial în procesele de regenerare musculară. Acestea stimulează sinteza proteinelor după antrenament și previn catabolismul muscular.
• Energie: acționează ca un substrat energetic în timpul exercițiului.
• Controlul oboselii centrale: creșterea raportului „triptofan liber / BCAA” este cauza creșterii nivelurilor de serotonină din creier, care au un efect direct asupra sistemului nervos central (debutul oboselii), reducând performanța.
Numeroase studii au arătat un efect anabolic mai mare și o eficacitate mai mare a BCAA într-un raport 2: 1: 1 (leucină: izoleucină: valină), motiv pentru care Victory a formulat acest produs prin combinarea acestor trei aminoacizi urmând acest raport (2: 1 : 1) pentru a vă oferi cantitatea maximă de BCAA pe doză cât mai eficient posibil.

Prin urmare, putem concluziona că:
• Suplimentarea cu BCAA înainte de antrenament va întârzia instalarea oboselii și va obține un substrat energetic complementar depozitelor de glicogen muscular. De asemenea, suoplimentul stimulează conservarea masei musculare slabe.
• Suplimentarea cu BCAA după antrenament este esențială pentru a promova procesele de regenerare musculară și pentru a obține o recuperare optimă post antrenament.

Intensitatea antrenamentelor trebuie să fie compensată cu o dietă corectă, iar aminoacizii BCAA Victory vă vor completa antrenamentul pentru a menține ritmul zi de zi, obținând astfel rezultatele dorite.

Cum se folosește

Luați 4 capsule pe zi. 2 capsule înainte și 2 capsule imediat după antrenament.

Aromă / cantitate

Flacon 120 capsule

Informații suplimentare

Brand

Ingrediente / Informații nutriționale

 

Informații nutriționale per 4 capsule % RDA
Vitamina B6 2 mg 143%
L-Leucina 1040 mg
L-Isoleucina 520 mg
L-Valina 520 mg

% RDA = Procent din doza zilnică recomandată