Publicat pe

Prăjitură cu iaurt si căpșuni

Prăjitură cu iaurt si căpșuni. Astăzi vă propunem ca rețetă răcoroasă de vară prăjitura cu iaurt si căpșuni – 9 porții.

Ingrediente:

De bază
Cremă
Strat de fructe
  • 150 g de căpșuni
  • 2-3 linguri de eritritol
  • 1 pachet de glazură de tort fără zahăr

Pregătire:

  • Pentru bază: amestecati ingredientele și gătiți 10-15 minute într-o forma de silicon (20×20 cm) la 180 de grade.
  • Pentru crema: amestecați iaurtul, proteinele și gelatina împreună. Tăiați căpșunile în bucăți mici și adăugați-le în cremă. Întindeți crema pe baza de tort.
  • Pentru stratul de fructe: tăiați căpșunile în bucățele și aduceți la fiert cu puțină apă și eritritol. Se amestecă și se adaugă glazura pentru prăjituri. Se aduce din nou la fiert și se amestecă bine cu un tel. Se toarnă peste cremă și se dă la frigider, după ce s-a răcit, câteva ore.

Poți adăuga o garnitură gustoasă cu WHEY PROTEIN CREME White Spread!!

Recomandări WEIDER:

Publicat pe

Tort cu căpșuni

Tort cu căpșuni. După cum arată, poate fi tortul perfect pentru Moș Crăciun!

Blat:
  • 60 g faină
  • 40 g Gold Whey Vanilie
  • 15 g pudră de cremă de vanilie
  • 15 g praf de copt
  • 5 ml oțet de mere
  • 150 ml lapte de migdale
  • 2 linguri de îndulcitor
Cremă:
  • 200 g iaurt
  • 200 g de branză cremoasă (quark)*
  • 30 g Protein Cookies
  • Aromă de vanilie
  • 1 pachet Gelatine Fix
Pe lângă asta:
  • 300 g căpșuni
  • Glazură de tort roșie, fără zahar
  • formă de 21 cm
Mod de preparare:
  • Se amestecă toate ingredientele pentru bază și se toarnă într-o formă de silicon. Se coace 15 minute la 180 de grade.
  • Intre timp pregătim crema. Pentru aceasta, amestecați toate ingredientele. Se sfărâmă fursecul în bucăți mici și se amestecă în cremă.
  • Când baza s-a răcit, întindem crema pe ea.
  • Tăiați căpșunile în bucăți mici și întindeți-le peste cremă. Se amestecă glazura și se întinde peste căpșuni. Cel mai bine este să-l puneți la frigider peste noapte.
.

*Ce este quark-ul? Este o brânză cremoasă, ușoara și puțin acrișoară. Fiind foarte ușoară, nu conține multe calorii. Poate fi consumata ca atare, în salate, la ciorbe sau poate fi preparata termic (pentru cheese cake de exemplu).
**Câteva proprietăți ale căpșunilor: Acestea au o mulțime de vitamine precum C, E, B1, B2, B6, K, PP, conțin și acid folic, fier, calciu, magneziu și fibre, care ajuta în procesul de digestie. Mai mult, problemele legate de constipație pot fi înlăturate printr-un consum de căpșuni. Contribuie la arderea grăsimilor. Căpșunile conțin o substanță numita antocianină, responsabila de stimularea arderii depunerilor de grăsime. În plus, căpșunile au foarte puține calorii, așa nu contribuie la acumularea de kilograme. Îmbunătățesc sănătatea ochilor. Antioxidanții din căpșuni pot ajuta la prevenirea cataractei, o afecțiune care, în stadii evoluate, poate cauza orbire. De asemenea, fiind bogate în vitamina C, acestea au rolul de a întări corneea și de a proteja retina.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort caramel cu… floricele

Tort caramel cu… floricele de porumb! Delicios! de la @annaskuechenkuenste…

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pentru o formă de 21 cm:
Blat:
  • 90g făină
  • 60g Gold Whey Vanilie
  • 25 g pudră de cremă de vanilie
  • 20g praf de copt
  • 10 ml otet de mere
  • 450 ml lapte de migdale
  • 2 linguri de eritritol
Crema:
  • 500g Skyr*
  • 1/2 cană budincă cu proteine ​​caramel
  • Protein 80+ Ciocolata
  • 1 pachet Gelatine Fix
De asemenea:
  • Popcorn 80g
  • 1/2 cană de budincă cu proteine
Pregătire
  1. Pregătiți floricelele. (folositi cuptorul cu microunde pentru asta).
  2. Puneți deoparte jumătate din floricelele de porumb finite.
  3. Turnați 450 ml lapte de migdale cald peste cealaltă jumătate și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
  4. Puneți floricele de porumb înmuiate într-o strecurătoare, prinzând laptele.
  5. Amestecați laptele cu toate ingredientele rămase pentru bază și coaceți într-o formă de silicon la cuptor la 180 de grade pentru 20 de minute.
  6. Amestecați toate ingredientele pentru cremă. Împărțiți baza în jumătate și alternați straturile cu crema. Răciți câteva ore.
  7. La final, încălziți scurt budinca de caramel rămasă în cuptorul cu microunde, o toarnați peste tort și orneați cu floricelele rămase!

*Skyr-ul este un aliment relativ nou, dar este o mâncare tradițională, care se consumă de mai multe secole, în Islanda. Compoziția, aroma și aportul nutritiv al skyr-ului sunt similare cu cele ale iaurtului grecesc. Totuși, islandezii consideră skyr-ul un fel de brânză, decât un iaurt.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Tort Yippie cu zmeură

Tort Yippie cu zmeură! Rețeta delicioasă: tort cu zmeură, ciocolată albă si Yippie Bar de la @annaskuechenkuenste.

Pentru o formă de 16 cm:
Baza:
  • 30g faina de spelta
  • 20g Gold Whey Vanilie
  • 1 ou
  • 90g Sos de mere fără zahăr adăugat
  • 1 lingurita praf de cop
  • 2 linguri de eritritol
Crema:
  • 300g Skyr ( produs similar cu iaurtului grecesc)*
  • 1/2 pachet pudră de cremă de vanilie
  • 250 ml lapte de migdale fara zahar
  • 1 pachet de gelatină măcinată
  • Aroma de vanilie pentru dulceata
De asemenea:
  • 6 lingurite de dulceata fara zahar
  • Zmeura proaspata
  • Yippie Bar
  • Picaturi de ciocolata alba fara zahar
Preparare:
  1. Se amestecă toate ingredientele pentru bază și se coace într-o formă de silicon la cuptor la 180 de grade pentru 20-25 de minute.
  2. Lăsați baza să se răcească pentru scurt timp. Întindeți apoi dulceața pe fund și întindeți zmeura deasupra.
  3. Pentru crema, pregatiti budinca de vanilie cu laptele de migdale si indulciti cu aroma de vanilie. Apoi amestecați în skyr. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe pachet și adăugați în masa de budincă skyr.
  4. Se intinde crema peste baza si se da la frigider, de preferat peste noapte.
  5. A doua zi – topping cu batoane Yippie și ciocolată albă.

*Skyr-ul este un aliment relativ nou, dar este o mâncare tradițională, care se consumă de mai multe secole, în Islanda. Compoziția, aroma și aportul nutritiv al skyr-ului sunt similare cu cele ale iaurtului grecesc. Totuși, islandezii consideră skyr-ul un fel de brânză, decât un iaurt.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Prăjituri cu căpșuni


Prăjituri cu căpșuni 🍓 de la @annaskuechenkuenste!​​​​​​​​
.
Aceste prăjituri cu căpșuni și iaurt delicioase au un gust atât de ușor încât se potrivesc perfect în toate zilele…
.
Pentru 9 bucăți:

Blat:
Crema:
.
  • 150 g căpșuni
  • apă
  • 2-3 linguri indulcitor
  • 1 pachet de glazura de tort fara zahar
Preparare
  1. Amestecați ingredientele pentru blat și coaceți într-o formă de silicon (20×20 cm) la 180 de grade timp de 10-15 minute
  2. Pentru cremă, amestecați împreună iaurtul cu conținut scăzut de grăsimi, dulceața, zerul și gelatina. Tăiați căpșunile în bucăți mici și înglobați-le în cremă
  3. Întindeți crema pe baza de tort
  4. Pentru nivelul fructelor, fierbeți căpșunile bucăți și adăugați puțină apă și eritritol. Se face piure cu un blender si se adauga glazura de tort. Se aduce din nou la fiert și se amestecă bine cu un tel
  5. Se toarna peste crema si se da la frigider pentru cateva ore
  6. Am acoperit feliile cu crema proteica – ciocolata alba.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Cheesecake cu Proteine

cheesecake cu proteine

Protein Cheesecake

Cheesecake cu Proteine – Rețeta delicioasă (12 bucăți​​​​​) de la @annaskuechenkuenste!​​​​​​​​
​​​​​​​​​​
Baza

  • 40g biscuiti cu unt
  • 30% mai putin zahar
  • 30g margarina usoara
  • 30g Gold Whey Vanilie
  • 50 ml lapte de migdale fără zahăr

Cheesecake

  • 200g crema de branza 0,2% grasime
  • 300g iaurt
  • 15g Gold Whey Vanilie
  • 15g praf de budincă de vanilie
  • Îndulcitor după gust

Puteți adăuga:

  • Afine
  • 2 lingurite dulceata de afine (fara zahar)
  • Formă din silicon 20×20​​​​​​​

Mod de pregătire

  1. Puneți biscuiții într-o pungă de congelator și zdrobiți în firimituri cu o sticlă sau sucitor. Apoi amestecați cu ingredientele rămase.​​​​​​​
  2. Turnați aluatul în forma de silicon și coaceți în prealabil la 180 de grade pentru aproximativ 5 minute.​​​​​​​​
  3. Între timp amestecați toate ingredientele pentru aluat. Scoateți forma din cuptor și întindeți afinele pe bază. Întindeți deasupra amestecul de cheesecake.​​​​​
  4. Întindeți gemul în bucăți pe aluat și trageți cu grijă cu o furculiță.​​​​​
  5. Coaceți tortul la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute.
  6. Dacă prăjitura devine prea închisă, acoperiți cu folie de aluminiu și continuați coacerea.​​​​​
  7. Se lasa sa se raceasca si se taie in 12 bucati!​​​​​​​

Recomandări WEIDER:

Publicat pe

Prăjitură cu cartofi dulci

Prăjitură cu cartofi dulci * și proteine

⁣INGREDIENTE:⁣

MOD DE PREGATIRE:⁣

  1. Se amestecă totul bine și se toarnă într-o formă.
  2. Trecem la cuptor sau friteuza cu aer la 180 de grade 25 min .⁣
  3. Se lasa sa se raceasca si se taie.⁣

VALOARE NUTRIȚIONALĂ:⁣

Per porție (împărțită în 6):⁣

  • 105 calorii
  • 1,9 g grăsime
  • 11,2 g hc⁣
  • 21,5 g zahăr (0 adăugat)⁣
  • 16,8 g proteine

.

*Cartoful dulce este bogat in potasiu, un mineral care modereaza efectele sodiului asupra organismului. Potasiul regleaza tensiunea arteriala si echilibreaza proportia de acizi si baze din organism, conform Medical News Today. Acesta contribuie si la sanatatea muschilor si a oaselor, asigurand alcalinitate si conferindu-le acestora densitatea minerala de care au nevoie.
Potrivit studiilor, consumul de cartofi dulci are efecte benefice pentru persoanele care sufera de obezitate, diabet si anumite afectiuni cardiovasculare. Pentru ca au un continut glicemic scazut, cartofii dulci previn rezistenta la insulina si reduc nivelul glucozei din sange. De asemenea, cartofii dulci sunt bogati in fibre, care previn constipatia si asigura sanatatea tractului digestiv…

Recomandari WEIDER: