Publicat pe

Clătite vegetariene

Această rețetă de clătite vegetariene cu fulgi de ovăz este încă o scuză pentru a nu înceta să mănânci clătite, fie că sunt dulci sau sărate, sunt grozave! De data aceasta aducem o retetă de clătite adaptată si vegetarienilor sau nevegetarienilor, va depinde de umplutura pe care o adăugati.

Ingredientul principal?

Fulgii de ovăz, un aliment natural, complet si hrănitor. Oferă carbohidrați, dar atenție!, cu fibre, care ajută la întârzierea absorbției acestora și te mențin sătul mai mult timp. Pentru a-i da o notă diferită, folosim făina noastră de Gourmet Oat Flour, care este delicioasă și, de asemenea, te ajută să te menții în formă.

Ca legume incorporam pico de gallo, un amestec originar din Mexic care este foarte fresh datorita aromelor pe care le dau lămâia și coriandru.
Toți nutrienții din aceasta farfurie sunt unul dintre cele mai bogate și sănătoase moduri de a consuma carbohidrați.

Reteta (3 portii) de clătite vegetariene

Ingrediente:

  • 150 g Făină de ovăz gourmet aromă neutră.
  • 5 albusuri.
  • 125 g brânză proaspătă.
  • O lămâie.
  • Ceapă verde.
  • O roșie.
  • Coriandru (10 frunze).
  • Sare dupa gust.
  • Pui sau brânză pentru opțiune non-vegetariană.

Pregatire:

  • Se amestecă fulgi de ovăz cu apă. Încercați să obțineți o consistență lichidă medie.
  • Încinge grătarul sau tigaia și pune amestecul într-o formă rotundă. Întoarceți și îndepărtați.
  • Pentru pico de gallo: tăiați roșia, ceapa primăvară și coriandru. Se amestecă totul într-un bol, se stoarce lămâia, se adaugă ulei și sare după gust.
  • Serviți crepea, adăugând pico de gallo și apoi brânza proaspătă tăiată cubulețe.
  • Daca vrei o varianta cu proteine ​​animale poti adauga pui.

VALORI NUTRIȚIONALE PE RAȚIE:

  • Energie 268 kcal
  • Proteine ​​26 g
  • Carbohidrați 35 g
  • Grăsimi 6g

Să serviți cu bucure!

Articol: weider.es

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (III)

Rețete rapide pentru diete vegane (III). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Mic dejun vegan

Mic dejun vegan dintr-un castron mare cu fulgi de ovăz, fructe, soia…

Există o mie de opțiuni de boluri, astfel încât să nu obosiți niciodată.

Să nu uităm de micul dejun, aveți și opțiunile de rețetă pentru dietele vegane. Sunt atât de multe combinații! Sute de posibilități delicioase circulă pe internet, dar merg de două ori de bază de această dată, dar nu mai puțin bogate și sănătoase!

Bol vegan. Ideal când ești grăbit. Amestecă și bucură-te!

  • 2 iaurturi naturale din soia
  • 1 sau 2 bucăți de fructe mărunțite
  • 3 linguri de fulgi de ovăz sau musli fără zahăr adăugat
  • 15 gr amestec de semințe
  • 20 g nuci
  • 1 sau 2 linguri de proteine ​​cu nuci Choco Vegan
  • Amestecați totul într-un castron și adăugați Vegan Nut Protein Choco pentru o atingere dulce.

Toast Vegan cu unt de arahide

  • Un pâine prăjită cu unt de arahide, sirop de nucă de cocos și fructe este întotdeauna o alternativă bogată.
  • 30 gr de proteine ​​vegane
  • Apă sau băutură vegetală fără adaos de zahăr
  • 1 bucată de fruct congelat
  • Mai multă apă sau gheață zdrobită după gust.

Toast Vegan cu…

  • Avocado și roșii
  • Humus
  • Unt de arahide sau unt de migdale + un strop de sirop de cocos

Sper că veți găsi utile toate aceste opțiuni de rețete pentru dieta vegană. Vă încurajez să faceți teste și versiuni, vă veți încuraja din ce în ce mai mult să consumați acest tip de mâncare și o veți face cu entuziasm.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (II)

Rețete rapide pentru diete vegane (II). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Legume cu tofu și quinoa

Acesta ar putea fi un prânz expres sau o cină. Mai simplu imposibil:

INGREDIENTE:
  • Legume sotate (din cele care sunt deja pregătite și congelate)
  • Tofu natural sau afumat
  • Condimente după gust
  • Quinoa (dintre cele care vin într-un pahar pentru cuptorul cu microunde)
PREGATIRE:
  1. Puneți legumele direct congelate într-o tigaie fierbinte cu un strop de EVOO.
  2. Când legumele sunt gata adăugați tofuul tocat și condimentele.
  3. Adăugați paharul de quinoa încălzit anterior în cuptorul cu microunde timp de un minut.
  4. Se amestecă totul în tigaie și se lasă să se odihnească câteva minute.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (I)

Rețete rapide pentru diete vegane (I). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Opțiuni de mâncare vegane, sănătoase și ușoare:

Nu numai pentru persoanele care urmează o dietă vegană, aceste rețete de diete vegane pe care le împărtășesc mai jos le recomand tuturor, indiferent de tipul de dietă, deoarece sunt SĂNĂTOASE, UȘOR DE PREPARAT ȘI DELICIOASE.

Salată cu leguminoase

Salata cu leguminoase. Folosiți leguminoase pentru a adăuga proteine ​​în salate.

Când te grăbești, nu este nimic mai ușor și mai simplu decât să te faci o salată de legume și leguminoase. Leguminoasele sunt „All-in-One” din alimente: bogate în proteine, bogate în carbohidrați de calitate, bogate în fibre, vitamine și minerale și sărace în zahăr și grăsimi (excepție fac arahidele). Puteți varia cu ce doriți și aveți acasă. Propun această combinație:

INGREDIENTE:
  • Canoane
  • Roșie cherry
  • Ceapa rosie
  • Morcov ras
  • Sfeclă
  • 150 gr năut gătit
  • 15 gr de nuci tocate
  • O mână de stafide
  • Un strop de EVOO și oțet de cidru de mere după gust.
Burrito vegan cu soia texturată

Soia texturată este foarte versatilă și hrănitoare, există multe modalități de a o prepara. Soia texturată este un bun substitut pentru carne.  Acesta este unul dintre preferatele mele:

INGREDIENTE:
  • Tortilla de grâu sau porumb
  • Roșie
  • Ardei roșu și verde
  • Praz și / sau ceapă
  • Pătrunjel sau combinația de condimente pe care o doriți
  • Soia texturată (40 gr uscată)
  • Roșie zdrobită sau roșie prăjită
  • Avocado sau guacamole
PREGATIRE:
  1. Mai întâi: hidratați soia texturată într-un castron cu apă caldă timp de 20 până la 30 de minute, scurgeți apa și lăsți-o pentru mai târziu.
  2. Într-o tigaie cu un strop de EVOO încălzit anterior, se sotează roșia, ardeii, prazul și ceapa.
  3. Adăugați condimente după gust.
  4. Când toate legumele sunt bine făcute, adăugați sosul de soia și roșii texturate după gust. Acoperiți tigaia și micșorați focul câteva minute.
  5. Într-o altă tigaie, încălziți fajitele pe ambele părți pentru câteva secunde
  6. Umpleți cu amestecul anterior și guacamolul sau avocado îl putem adăuga în momentul consumului

*** Aceste fajitas pot fi făcute exact la fel, dar în loc de soia texturată, le putem schimba cu tofu sau heura.

Recomandari WEIDER: