Publicat pe

GHIDUL GUSTĂRILOR

GHIDUL GUSTĂRILOR. Petrecem toată ziua la locul de muncă, ne confruntăm cu stresul, angajamentele și așa mai departe și când ajungem acasă, suntem deseori cuprinși de o foame necontrolată. Vi se întâmplă?

Ei bine, dacă se întâmplă acest lucru, nu vă faceți griji prea mari pentru că este normal… fie din cauza ritmului natural al corpului, fie din cauza unor factori care amplifică această problema. Dar la ce duc toate acestea? De obicei – luați primul lucru care vă vine la indemană și il mâncați – fără ca acesta sa fie o opțiune sănătoasă.

În aceste rânduri vă voi da câteva sfaturi practice pentru a putea contracara această problemă și a vă asigura că gustările dvs. sunt sănătoase. Pentru că, chiar și gustările, sunt esențiale într-o dietă sănătoasă.

Sfat 1

Primul sfat pe care îl dau este să te organizezi. Asta înseamnă să pregătești din timp gustările săptămânii. De exemplu, ai putea profita de ceva timp duminica, astfel încât să te poți gândi bine și să alegi cele mai bune ingrediente și alimente pentru tine și sănătatea ta. Acest lucru, pe lângă faptul că vă permite să mâncați sănătos toată săptămâna, vă va permite să controlați mai bine ceea ce mâncați, evitând aditivi și ingrediente inutile.

Sfat 2

Evitați excesul de zahăr. În acest caz vorbim despre zaharuri rafinate și produse extrem de prelucrate. De obicei, după o anumită oră, pofta de zahăr crește și, prin urmare, începem să căutăm gustări și produse extrem de bogate în acest nutrient. Problema este că zaharurile sunt digerate și absorbite rapid, provocând o creștere a glicemiei prea mare în sânge, care după un timp scurt va duce din nou la foame. Ca să nu mai vorbim de faptul că excesul de zahăr se transformă într-o acumulare de grăsime în corpul nostru. Dacă simțiți nevoia de ceva dulce, este mai bine să alegeți fructe, care odată cu conținutul de fibre scad și modifică absorbția zaharurilor.

Sfat 3

Faceți gustările cât mai complete. Aceasta înseamnă că, chiar și în gustări, ca și în mesele principale, trebuie luați toți macronutrienții: proteine, carbohidrați și grăsimi. Evident, va trebui să alegeți cele mai bune surse precum cerealele integrale, fructele, legumele și leguminoasele ca sursă de carbohidrați; fructe uscate sau ciocolată neagră (de la 70%) ca sursă de lipide; carne slabă, iaurt grecesc sau shake-uri proteice ca surse de proteine. Acestea sunt doar câteva exemple de alimente care vă pot ajuta să compuneți cele mai bune gustări, astfel încât să puteți ajunge la următoarea masă fără să simțiți o foame extrema.

Ce se întâmplă dacă nu ai timp să îți pregătești gustarea echilibrată? Nicio problemă! Puteți alege oricând între numeroasele batoane din linia noastră, concepute într-un mod echilibrat pentru fiecare nevoie și între cremele de proteine ​​pe bază de ciocolată sau alune.

Autor: E.M.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (III)

Rețete rapide pentru diete vegane (III). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Mic dejun vegan

Mic dejun vegan dintr-un castron mare cu fulgi de ovăz, fructe, soia…

Există o mie de opțiuni de boluri, astfel încât să nu obosiți niciodată.

Să nu uităm de micul dejun, aveți și opțiunile de rețetă pentru dietele vegane. Sunt atât de multe combinații! Sute de posibilități delicioase circulă pe internet, dar merg de două ori de bază de această dată, dar nu mai puțin bogate și sănătoase!

Bol vegan. Ideal când ești grăbit. Amestecă și bucură-te!

  • 2 iaurturi naturale din soia
  • 1 sau 2 bucăți de fructe mărunțite
  • 3 linguri de fulgi de ovăz sau musli fără zahăr adăugat
  • 15 gr amestec de semințe
  • 20 g nuci
  • 1 sau 2 linguri de proteine ​​cu nuci Choco Vegan
  • Amestecați totul într-un castron și adăugați Vegan Nut Protein Choco pentru o atingere dulce.

Toast Vegan cu unt de arahide

  • Un pâine prăjită cu unt de arahide, sirop de nucă de cocos și fructe este întotdeauna o alternativă bogată.
  • 30 gr de proteine ​​vegane
  • Apă sau băutură vegetală fără adaos de zahăr
  • 1 bucată de fruct congelat
  • Mai multă apă sau gheață zdrobită după gust.

Toast Vegan cu…

  • Avocado și roșii
  • Humus
  • Unt de arahide sau unt de migdale + un strop de sirop de cocos

Sper că veți găsi utile toate aceste opțiuni de rețete pentru dieta vegană. Vă încurajez să faceți teste și versiuni, vă veți încuraja din ce în ce mai mult să consumați acest tip de mâncare și o veți face cu entuziasm.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (II)

Rețete rapide pentru diete vegane (II). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Legume cu tofu și quinoa

Acesta ar putea fi un prânz expres sau o cină. Mai simplu imposibil:

INGREDIENTE:
  • Legume sotate (din cele care sunt deja pregătite și congelate)
  • Tofu natural sau afumat
  • Condimente după gust
  • Quinoa (dintre cele care vin într-un pahar pentru cuptorul cu microunde)
PREGATIRE:
  1. Puneți legumele direct congelate într-o tigaie fierbinte cu un strop de EVOO.
  2. Când legumele sunt gata adăugați tofuul tocat și condimentele.
  3. Adăugați paharul de quinoa încălzit anterior în cuptorul cu microunde timp de un minut.
  4. Se amestecă totul în tigaie și se lasă să se odihnească câteva minute.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Rețete rapide pentru diete vegane (I)

Rețete rapide pentru diete vegane (I). Mulți cred că mâncarea vegană este o modă trecătoare sau că oamenii care decid să nu mănânce carne o fac doar pentru a-și îmbunătăți sănătatea sau pentru a obține un rezultat estetic. Nimic nu este mai departe de adevăr dar… decizia revine fiecăruia – ceea ce este clar este că consumul de carne trebuie redus, pentru binele planetei noastre și pentru sănătatea noastră.

Cu ani în urmă – este adevărat – o dietă vegană era ceva… complicat, dar în prezent există o mare varietate de alimente de origine vegetală, care ne fac să pregătim mult mai ușor feluri de mâncare simple și sănătoase. Este mai mult decât dovedit că VEGAN PROTEIN este la fel de valabilă și completă ca proteinele de origine animală, totul este o chestiune de testare și verificare a multiplelor sale beneficii.

Opțiuni de mâncare vegane, sănătoase și ușoare:

Nu numai pentru persoanele care urmează o dietă vegană, aceste rețete de diete vegane pe care le împărtășesc mai jos le recomand tuturor, indiferent de tipul de dietă, deoarece sunt SĂNĂTOASE, UȘOR DE PREPARAT ȘI DELICIOASE.

Salată cu leguminoase

Salata cu leguminoase. Folosiți leguminoase pentru a adăuga proteine ​​în salate.

Când te grăbești, nu este nimic mai ușor și mai simplu decât să te faci o salată de legume și leguminoase. Leguminoasele sunt „All-in-One” din alimente: bogate în proteine, bogate în carbohidrați de calitate, bogate în fibre, vitamine și minerale și sărace în zahăr și grăsimi (excepție fac arahidele). Puteți varia cu ce doriți și aveți acasă. Propun această combinație:

INGREDIENTE:
  • Canoane
  • Roșie cherry
  • Ceapa rosie
  • Morcov ras
  • Sfeclă
  • 150 gr năut gătit
  • 15 gr de nuci tocate
  • O mână de stafide
  • Un strop de EVOO și oțet de cidru de mere după gust.
Burrito vegan cu soia texturată

Soia texturată este foarte versatilă și hrănitoare, există multe modalități de a o prepara. Soia texturată este un bun substitut pentru carne.  Acesta este unul dintre preferatele mele:

INGREDIENTE:
  • Tortilla de grâu sau porumb
  • Roșie
  • Ardei roșu și verde
  • Praz și / sau ceapă
  • Pătrunjel sau combinația de condimente pe care o doriți
  • Soia texturată (40 gr uscată)
  • Roșie zdrobită sau roșie prăjită
  • Avocado sau guacamole
PREGATIRE:
  1. Mai întâi: hidratați soia texturată într-un castron cu apă caldă timp de 20 până la 30 de minute, scurgeți apa și lăsți-o pentru mai târziu.
  2. Într-o tigaie cu un strop de EVOO încălzit anterior, se sotează roșia, ardeii, prazul și ceapa.
  3. Adăugați condimente după gust.
  4. Când toate legumele sunt bine făcute, adăugați sosul de soia și roșii texturate după gust. Acoperiți tigaia și micșorați focul câteva minute.
  5. Într-o altă tigaie, încălziți fajitele pe ambele părți pentru câteva secunde
  6. Umpleți cu amestecul anterior și guacamolul sau avocado îl putem adăuga în momentul consumului

*** Aceste fajitas pot fi făcute exact la fel, dar în loc de soia texturată, le putem schimba cu tofu sau heura.

Recomandari WEIDER: