Publicat pe

Chec cu unt de arahide

Chec cu unt de arahide, aromă de portocală şi ciocolată. Rețetă de la @jjmetodoenforma.

Ingrediente pentru aluatul cu aroma de portocala:
  • 50g făină de ovăz
  • 50 g făină de migdale*
  • 3 g drojdie
  • scortişoara
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei de cocos
  • 40 ml suc de portocale
  • coaja de 1 portocală
  • 200g iaurt grecesc
  • îndulcitoar dupa gust
Ingrediente pentru aluatul cu aroma de ciocolată:
Mod de preparare:
  1. Vom face ambele aluaturi urmând același proces, dar in boluri separate:
  2. Amestecam ingredientele lichide și batem până obținem o masă omogenă. După care adaugam faina de ovaz şi migdale in acest amestec.
  3. Punem primul aluat – la alegere (ciocolata sau orange) – în matrița de copt (unsă cu putin ulei de cocos).
  4. Deasupra adaugam cel de-al doilea aluat. Putem face un zig-zag cu furculița pentru a crea desenul din fotografie.
  5. Coacem aluatul la la 180º timp de 15/20 min.

Gata! Poftă bună!

…………….

*Făina de migdale – cele mai importante beneficii pentru sănătate ale acestei făine includ capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea inimii, de a proteja anumite tipuri de cancer, de a vă reduce riscul de diabet, de a stimula energia și de a ajuta la scăderea în greutate, printre altele. Există nenumărate minunate utilizări pentru făină de migdale, deoarece poate înlocui făina obișnuită în aproape fiecare rețetă.

Recomandari WEIDER:

Publicat pe

Chec proteic «ciocolată-banană»

Rețeta „Chec proteic «ciocolată-banană»”
VALORI NUTRIȚIONALE la 100 g:
CALORII 255 kcal PROTEINE 13,9 g CARBOHIDRAŢI 20,9 g GRĂSIMI 8,8 g

INGREDIENTE:

■ 60g proteine ​​din zer WEIDER CFM – ciocolată
■ 4 banane coapte
■ 3 ouă
■ 100 g unt moale
■ 100 g sirop de arțar
■ 150 g fulgi de ovăz
■ 50 g făină spelată*
■ 50 g cacao pentru coacere
■ 3 lingurițe de praf de copt
■ 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE:

1. Se toacă fulgii de ovăz într-un blender.
2. Se cojesc cele trei banane și se zdrobesc cu o furculiță.
3. Bananele zdrobite se amesteca cu ouăle, untul și siropul de arțar într-un bol cu ​​un mixer de mână.
4. Apoi se adăuga ingredientele uscate. Se formeaza un aluat pe care il punem într-o forma pentru copt unsa pentru a coacere.
5. Taie in jumătate a patra banană (în lungime) și așeaza cele două jumătăți deasupra aluatului.
6. Se lasa la cuptor la 180 ° C căldură (sus / jos) timp de aproximativ 45 min.

Pofta buna!

*Făina SPELTA – Produs 100% natural obținut prin măcinarea grâului SPELTA . Materia primă provine din agricultura ecologică. Conține gluten din grâu. Are valori nutriționale superioare față de cele ale grâului obișnuit, conținând cu până la 50% mai multe proteine, vitamine și minerale. Are un gust ce amintește de nucă, conține multe fibre și are intacte toate substanțele nutritive. Este mai hrănitoare și mai sănătoasă, dând o savoare deosebită preparatelor de panificație.

Recomandari WEIDER:

 

Publicat pe

Chec cu ciocolata

Rețeta „chec cu ciocolata”

INGREDIENTE pentru 8 portii::

Weider Protein80+ cu aroma de ciocolata
– 3 Banane coapte
– 4 Ouă
– 6-8 curmale
– 125 g de migdale măcinate
– 70 g nucă de nucă de cocos
– 3 lingurite ulei masline
– 2 lingurițe de drojdie
– 1 linguriță de pudră de vanilie
– 1 vârf de sare

MOD DE PREPARARE

1. Zdrobim bananele. Apoi adăugăm restul ingredientelor și batem totul bine până se omogenizează bine.
2. Întindem compozitia pe o matrița cu puțin ulei de masline.
3. Preîncălzim cuptorul la 180º.
4. Adăugam matrița cu aluatul și coacem la 180ºC timp de 45 de minute.
5. Se lasa la racit și se adaugă NUT PROTEIN CHOCO deasupra.
6. Adăugam ca topping nucă de cocos și banane.

Pofta buna!

Recomandari WEIDER:

Publicat pe Lasă un comentariu

Chec pufos si proteic


Chec pufos si proteic. Checul se poate prepara doar cu cacao (in acest caz pui 3-4 linguri de cacao) sau doar cu vanilie (cu 2-3 pliculete de zahar vanilat). Poti sa pui in acest chec pufos nuci, ciocolata, stafide si alte fructe uscate, poti sa il servesti pudrat cu zahar sau cu nuca de cocos.

INGREDIENTE «chec pufos/proteic»:

Mod de preparare:

  1. Separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le vei bate cu zahar sau indulcitor.
  2. Albusurile le vei bate spuma. Pune in ele putina zeama de lamaie sau un praf de sare, ca sa se intareasca si sa devina o spuma perfecta.
  3. Amesteca galbenusurile cu uleiul, faina si Gold Whey Vanilla. Pui faina putin cate putin, in timp ce amesteci, ca sa nu ai cocoloase. Asa sigur vei avea un chec pufos. Amesteca si laptele la temperatura camerei.
  4. Amesteca si albusurile batute spuma si amesteca usor cu o lingura – daca ai amestecat pana acum cu mixerul, uita de el cand incorporezi albusurile.
  5. Imparte aluatul de chec in doua: intr-o jumatate de compozitie pui vanilie, iar in alta pui cacao. Pune in tava o parte din compozitie, apoi toarn-o si pe a doua si cu o furculita sau un betisor pentru frigarui, marmoreaza checul.

 

Pofta buna!

Recomandari WEIDER: