L-Carnitină

Comandă online L-Carnitină de la WEIDER Nutrition: l-carnitină lichidă, l-carnitină fiole, capsule, tablete, băuturi cu conținut de l-carnitină!

L Carnitină este intalnita in forma naturala in organismul uman, ajutand procesul de ardere al grasimilor. Procesele de ardere a grasimi cu efecte rapide in urma consumului de L Carnitină de la WEIDER este garantata.

De asemenea, gasim resurse naturale de L Carnitină in carnea rosie, carne de miel, peste, arahide si anumite seminte (susan, dovleac,
usturoi, secara, grau). Poti suplimenta cu succes prin produsele WEIDER – L Carnitină in forma lichida, tablete, fiole, capsule si bauturi cu continut proteic ridicat.

Efectele sale sunt cu adevarat uimitoare intervenind asupra refacerii dupa un efort intens, crescand forta organismului de a arde toate grasimile arteriale, abdominale si cele asimilate in ficat si muschi. Totodata, acest produs este un puternic antioxidant. Folosirea produselor WEIDER cu continut de L Carnitină stimuleaza corpul uman sa lucreze in conditii de sanatate maxima. Noi suplimentam cu cele mai de calitate produse din lume pentru a avea un corp de invidiat!

Messenger Chat
Loading...